Website of webshop laten maken?

Naast het schrijven van webteksten, helpt Danti ondernemers met het maken van een professionele en responsive website of webshop.

Met ruim 8 jaar ervaring met WordPress + 11 jaar marketing ervaring, richt Danti zich niet alleen op het maken van een mooie website, maar denkt Danti ook met je mee, zodat je een website krijgt, dat daadwerkelijk resultaat kan opleveren.

Jouw WordPress specialist

Danti bouwt uitsluitend websites in WordPress. Het content management systeem ook wel CMS genoemd is voor iedereen erg toegankelijk en tot op heden het meest gebruikte content management systeem ter wereld. 

Je hebt geen programmeerkennis nodig en je kunt heel gemakkeljk je website na aflevering zelf beheren. Door de jarenlange ervaring met WordPress kunnen we in de meeste gevallen aan al jouw wensen voldoen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachines als Google en Bing zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Van sieraden tot het zoeken van lichamelijke klachten, we zoeken alles op het internet. Jouw potentiële klanten doen dat ook! Maar als jouw website niet in de zoekresultaten naar boven komt, loop je deze potentiële klanten mis. Daarom is het belangrijk dat de content van je website geschikt wordt gemaakt voor zoekmachines. We noemen dit Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie.

Je wilt natuurlijk dat je gevonden wordt met de juiste zoektermen, zodat je die klanten binnenhaalt die zoeken naar jouw product of dienst. Dat kan. Bij iedere website die we bouwen gaan we kijken waar jouw potentiële klanten op zoeken en welke zoektermen worden gebruikt. 

Hoe levert Danti een website op?

  • 100% responsive
  • Snelle en betrouwbare hosting
  • Website op maat
  • SEO geoptimaliseerd
  • Funneloptimalisatie
  • Koppeling met externe programma’s mogelijk